Meditours Hungary – Vi hjælper dig hele vejen


Velkommen til Meditours Hungary – et markedsførende uafhængigt agentur for tandpleje og plastisk kirurgi. Ungarn er kendt for høj standard i tandpleje og plastisk kirurgi og tiltrækker patienter fra hele verden, som kan drage fordel af de fordelagtige priser. Nu kan også DU få den fordel – samtidig med at du får top-behandling!

Vores hjemmeside giver dig mange informationer om vore behandlingstilbud, klinikker, priser, rejse og hotel/lejligheder. Har du brug for flere oplysninger kan du kontakte os nemmest ved at klikke på ”Spørg” knappen nederst på hver enkelt side, og skrive dit spørgsmål.

Kosmetisk kirurgi

Plastikkirurgi Ungarn

At få opfyldt drømmen om et godt udseende og at føle sig godt tilpas med sig selv er ikke længere forbeholdt de rige og berømte. Du kan også få det look du altid har drømt om – og til en fordelagtig pris! Meditours Hungary’s højt uddannede og erfarne kirurger tilbyder dig den bedst mulige behandling, som foretages i moderne helt up-to-date klinikker og hospitaler. Vil du vide mere om hvordan du kan spare tusindvis af kroner på brystoperationer, mavereduktion, fedtsugning, ansigtsløft og meget mere?

Læs mere

 
 
 

Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandpleje i Budapest

Har du brug for tandbehandling, men er afskrækket af de høje priser hos din tandlæge – så er du kommet til den rigtige adresse! Meditours Hungary tilbyder dig et bredt udvalg af kosmetiske tandbehandlinger såsom kroner, implantater, broer, facader etc. – udført i de bedste materialer med den seneste teknologi – præcis som hjemme hos dig selv. Så hvis du ønsker igen at få det der blændende smil – hvorfor vente? Vi har leveret den drøm til hundredvis af patienter, og vi venter bare på at levere drømmen også til DIG!

Læs mere